qui_som_baixa
cesc_trepant_cr2

Cesc Cebrián

En Cesc cuida el disseny, és obssessiu amb els detalls i posa a ratlla el codi més tossut. Cavalca damunt dels editors gràfics per arribar amb èxit al millor logotip, a la millor imatge.

Directe i sincer, és el millor en l’anàlisi visual d’un projecte.

Isra G. Bassols

Escoltar-te, plasmar per escrit i gràficament tot allò que vulguis comunicar o vendre. Ordenar i estructurar bé la informació, a vegades fer preguntes que ni tu mateix t’havies plantejat!

Organitzar una campanya de màrketing online seriosa, mesurar-ne els resultats, valorar les vendes i els retorns d’inversió.

Passar la teva idea del teu cap a la pantalla de l’ordinador (d’allò abstracte a allò real) i acompanyar-te en tots els passos a seguir per aconseguir-ho sense mal de caps; és adir transformar  les dades, els conceptes i intencions en elements visuals i tangibles.

isra_guitarra_cr2
HOSTING WEB

Espai físic on reposa la teva web. Cal que sigui un bon lloc, on la teva web s'hi senti a gust, en un bon disc dur i amb una còpia de seguretat per estar tranquils. Que tens moltes visites? Moltes vendes online? Fantàstic! Posarem la web en una habitació més gran i ventilada.

GESTIÓ DE DOMINIS

Un domini és el teu nom a la xarxa, és com tothom et coneixerà. Tria'l bé, t'adujem a donar-hi voltes per aconseguir el millor nom. Ah! i ens ocupem dels temes burocràtics: registres, canvi de dominis...

WEB RESPONSIVE

Ja tinguis un iphone, android, ipad o portàtil, la teva web s'ha de veure bé a tot arreu! Això és el que fa el disseny responsiu: mostrar a cada dispositiu allò que cal mostrar.

PROGRAMACIÓ

Tot allò que no es veu però que fa girar la web: HMTL, JavaScript, PHP... Programes i codis conviuen, a vegades cal domar-los, fer que tot rutlli i incorporar noves funcionalitats.

POSICIONAMENT WEB

Molt bé, ja tens la web ... i ara qué? Com faig que la gent la vegi? A entre2 t'expliquem com fer-ho, sense trucs ``miraculosos``. La creativitat, la qualitat del contingut, la constància en anar posant continguts són la clau de l'èxit.

ECOMMERCE

Vols vendre els teus serveis per la xarxa? T'ajudem a crear el flux de venda, la passarel·la de pagament i tots els engranatges ocults que hi ha a sota del botó comprar perquè tu et puguis dedicar a vendre sense maldecaps.